My Cart

Mini Cart

167.47

Rollerblade Aggresive Blank Sk Black

Availability:In stock
SKU 7222600
Description

Rollerblade Blank SK er designet og testet af Blank pro-teamet og er Sean Keanes pro-model skøjte. Blank shell understøtter og beskytter skøjten på en strømlinet måde og integreres problemfrit med den åbne kerne og mellemsål for at give et lavere tyngdepunkt og direkte montering til rammen. 

Blank liner tager komforten til næste niveau med behagelig polstring, en stærk tåboks og en sikker pasform med skallen for at maksimere ydeevnen. Blanke UFS-rammer, Hydrogen-hjul og Twincam-lejer sikrer, at skøjten kan rulle lige så godt, som den passer. 

FUNKTIONER:

• DENNE SKØTTE ER TIL - Street- og parkskøjteløb. For dem, der leder efter kreativitet og ydeevne, nulstiller Blank SK barren.

• BLANK SKAL OG SÅLPLADE inkorporerer holdbarhed, stil og funktion. Støvlen har anatomisk design, forbedret manchetomslag og nem åbne/lukke funktion med spændet. 

Skallen integreres med den åbne hulrumssål fsom er monteret direkte med rammen.

• PERFORMANCE PLUS INDSÅL og stretch tåboks hjælper med at tilpasse fodens anatomi for en perfekt pasform. Gummi ydersål tilføjer holdbarhed, integreret snøring sikrer en præcis pasform, og silikonestrimlerne på hælen hjælper med at holde foringen på plads, mens du skater. Indbygget stød under foringsdæmperen beskytter hælene mod stød fra store street skating-påvirkninger.

• BLANK UFS FRAME inkorporerer en lavere H-blok for alsidig skøjteløb og holdbarhed. H-blokken er designet til at arbejde med flade rocker- eller anti-rocker-slibeskiver.

• ELITE-PERFORMANCE HYDROGEN HJUL OG PLASTIC ANTI-ROCKER HJUL - 60mm/92A hjul fremstillet i USA med proprietær urethan formel for ultimativ ydeevne, mindre vibrationer og fremragende slid, opsat 8 hjul flad rocker. Twincam ILQ-9 Classic Plus lejer maksimerer hastigheden. Fire stk. 42 mm anti-rocker grindhjul medfølger i kassen.‌

Details
More Information
SKU 7222600
Color Black
Wheel size 60mm
Age Group Adult
Gender Unisex
MSRP - Recommended price
We're sorry, an error has occurred while generating this content.
Size Guide

 

Nice to know

 
 
Shipping time 1-3 working days

Depending on order size

 
Need to file a claim?

claims@justsupreme.eu

 
Secure website

We protect your data